O nama

Privredno društvo BeoSing d.o.o. iz Beograda je osnovano 1992.god. Zvanično sa radom smo započeli u junu 1995.god.

1996.god. otvara se maloprodajni objekat na Železničkoj stanici Beograd u ul. Savska 9. koji i danas uspešno posluje. Od kraja 2006.god. u pomenutom objektu počela je sa radom knjižara „Kaisa“, kao prva knjižara u okviru BeoSinga.

Posle 1999. i bombardovanja Srbije menjamo poslovnu politiku i prebacujemo se na sektor izdavačko-grafičke delatnosti, marketinške obrade tržišta i globalne prezentacije privrednih subjekata na tržištu. 2001. i 2002. god. se formira štamparija u okviru preduzeća sa svim neophodnim tehničkim preduslovima za kvalitetan nastup na tržištu.

Godine 2002. i 2003.. formira se odelenje za dizajn i pripremu, kako bi ponuda ka korisniku bila što potpunija.

Iste godine (2003) preduzeće ulazi agresivno u izdavačku delatnost i do kraja 2006. god izdaje preko stotinu vlastitih naslova. Istovremeno sklapamo ugovor sa preko 40 knjžara, praveći vlastitu maloprodajnu mrežu.

Posebnu oblast u okviru Beosinga čini distribucija šahovske opreme i knjiga. Preko 40 naslova male šahovske biblioteke, 10-tak kapitalnih dela iz oblasti šaha, kao i oprema za sportsko i profesionalno igranje šaha, čini danas jedan od bitnijih segmenata poslovanja našeg preduzeća. Od tada smo izdali preko 280 naslova u vlastitoj izdavačkoj produkciji, a još 100-njak naslova u saradnji sa drugim partnerskim izdavačkim kućama.

Powered by Beosing Informacione Tehnologije
BeoSing prodavnica knjiga © 2019